Tartós szempilla hosszabbítás

Gold Lashes

Gold Lashes

A Gold Lashes szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik szempillahosszabbítást. Ezen technológia talán a legbiztonságosabb, az alkalmazott anyagok és termékek bevizsgáltak. Kivétel nélkül rendelkeznek a szükséges OÉTI engedéllyel.
Felhelyezés ára:
15.000 ft
A szempillahosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. 
Szemenként kb. 30-60 szálat „ültetünk” be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.
  • Könnyű, súlytalan
  • Természetes hatású
  • Extra tartós
  • Ellenálló, vízálló 
  • Made in USA & Korea

 

Lépj Velem kapcsolatba

00 36 20 9675 218
00 36 94 343 606

[email protected]

[email protected]

 

 

Várlak Szalonomban

Szent Imre herceg u. 1.
9700 Szombathely,

 

 

Kövess engem